Kiinteistökohteet

TURUNMAAN LÄMPÖTALO OY:n referenssit

Kiinteistökohteet

Turun Vapaavaraston uusi toimistorakennus lämpiää maalämmöllä. Kuvassa Thermia Diplomat Optimum G2 16 kW ja tasausvaraaja radiaattorilämmitystä varten. Turun vapaavaraston lämpöpumppu
Kiinteistö Oy Raisionranta Kiinteistö Oy Raisionrannan pumput tässä vielä ennen putkistojen eristeitä. 
Sauvo-Karunan seurakunnan maalämpöjärjestelmä   Sauvo-Karunan SRK
Sauvo-Karunan maalämpö Sauvo-Karunan seurakunnan pappilaa ja seurakuntakeskusta lämmitetään kahden Thermia Robust -lämpöpumpun voimin. 
Sauvo-Karunan seurakunnan maalämpöjärjestelmä varustetaan maaputkistolla. 3,6 km putkea asennetaan metrin syvyyteen.  Maaputken kaivuu
Maaputken kaivuu Lumi on suojannut maata jäätymiseltä. Halkaisijaltaan 40 mm keruuputkisto koostuu 9:stä 400 m lenkistä. Salaojakoneen jäljiltä ojan pohja on tasainen.
Putkenlaskutyö Maaputken kaivuu
Ukko-Mara Tämä kone on Loimaalla Kurpan Konepajassa valmistettu Ukko-Mara -salaojakone. Alustana olevaan Ford-traktoriin on lisätty asian vaatima alennusvaihteisto ja hydrauliikkaa. Tuplapyörät ja telat varmistavat etenemisen. 
As Oy Turun Vanha-Hämeentie 98 siirtyi tänä syksynä maalämpöön. Tämä kuva on otettu, kun lämpökaivojen poraus oli käynnissä. Kyseessä on kymmenen asunnon kerrostalo, jossa aikaisemmin kului n 12.000 l öljyä vuodessa As Oy Turun Vanha-Hämeentie 98
As Oy Turun Vanha-Hämeentie 98 As Oy Turun Vanha-Hämeentie 98 maalämpöurakka valmistui lokakuun lopulla ja kohde luovutettiin tilaajille marraskuussa. Öljykattila korvattiin kahdella Thermia Diplomat Optimum G2-maalämpöpumpulla.
Koy Raisionranta lämpenee maalämmöllä. Rakennuksen ympärille on porattu 10 lämpökaivoa.  Raisionranta
As Oy Tuulismäentie 22 As Oy Tuulismäentie 22 maalämpöurakka.
As Oy Tuulismäentie 22 lämpöpumput.  Eristystyö päästään aloittamaan seuraavaksi. As Oy Tuulismäentie 22
AS Oy Tuulismäentie 22 As Oy Tuulismäentie 22 kaivannot on täytetty sepelillä ja kivet viety pois. Nurmikon pohjaan on tuotu uutta multaa.
As Oy Tuulismäentie 22 lämpöpumppuasennus on käynnissä.  As Oy Tuuliamäentie 22 lämpöpumppuasennus
As Oy Tuulismäentien kaivot As Oy Tuulismäentie 22 kaivolinjojen muovihitsaus on tehty ja menossa on koeponnistusvaihe ennen linjojen peittoa. Tässä olevan lämpökaivon liitosten päälle laitetaan vielä suojakaivo. 
As Oy Tuulismäentie 22 saneeraa lämmitysjärjestelmän maalämpöön.  As Oy Tuulismäentie 22 Turku
As Oy Tuulismäentie 22 Turku As Oy Tuulismäentie 22 porausta.
Tela-alustainen porauslaite on maastokelpoinen. Tässä porataan normilämpökaivoa, jonka syvyys tulee olemaan 190 m.
Kauniisti kunnostettu kerrostalo Nauvon Prostvikissa. Entisöinnin yhteydessä lämmitysjärjestelmä uusittiin kokonaan. Taloon asennettiin uudet radiaattorit ja Thermia Robust maalämpöpumppu. Kerrostalo Prostvik
Liedon Yksityinen hoitokoti, Kiinteistö Oy Setälänpihaan asennetaan 40 kW:n maalämpöjärjestelmä, joka toimii yhdessä öljykattilan kanssa.
Lämpökaivoporaukset kohteessa aloitettiin.
As Oy Auranlaakso, Turku.
Rivitalon maalämpösaneeraus.
14 asunnon rivitalon öljylämpökeskus muutettiin maalämpöjärjestelmäksi kesällä 2009
As Oy Auranlaakso. Lämpökaivoporausta 
Turunmaan Lämpötalo Oy on toimittanut maalämpöjärjestelmän As Oy Maskun Poutapilveen. Kyseessä on Peab Oy:n kerrostalorojekti. Taloon tulee 18 asuntoa.
As Oy Maskun Poutapilvi
As Oy Maskun Poutapilven tekninen tila on selkeä.
Kiinteistö Oy Läntinen Rantakatu 3:n rakennukset Turussa ovat saneeraustyön alla. Merkittävä kortteli kunnostetaan perusteellisesti monipuoliseen käyttöön.Lämpöpumput on toimitettu ja ne ovat käynnissä. Laitteiston valvonta on integroitu lämpöpumppuun MOD BUS -modeemin välityksellä.
Kiinteistö Oy Läntinen Rantakatu 3:n kaksi lämpöpumppua valjastetaan ympärivuotiseen käyttöön. Laitteilla sekä jäähdytetään että lämmitetään tehokkaasti ja taloudellisesti.Thermia Robust -pumppuja voidaan kytkeä sarjaan jopa 8 kpl. Master-pumppuyksikkö käyttää kaikkia laitteita tasaisesti tilanteissa, jossa kaikkia tehoja ei tarvita.
Kultaranta Golf Oy:n klubirakennus 
Kultaranta Golf Oy:n lomahuoneistoja valmistui kesällä 2008 18 kpl. Yhdessä rakennuksessa on yläkerrassa 2 kpl 80 m2 huoneistoa ja alakerrassa 4 kpl 40 m2 huoneistoa
Kultaranta Golf Oy:n klubirakennuksen lämpöpumput. 2 kpl Thermia Robust 45 kW.
Kultaranta Golf Oy:n kahvio.
Äijälän Rusti, Rymättylä. Omistajat Eira ja Reijo Koivurinta. Majoitus- ja kokoustilan lämmitysjärjestelmä. Maalämpöpumppu ja lattialämmitys, lämmön keruu merestä.
Lämmitykseen kuluvaa ostoenergiaa mitataan erillisellä mittarilla – kahden vuoen keskikulutus n. 9.000 kWh/v.
Äijälän Rusti, Rymättylä. Lisätietoa palveluista, klikkaawww.paratiisisaari.com
Raision Seurakunnan rakennuttama Viherlahden leirikeskus.
Raision Seurakunnan rakennuttama Viherlahden leirikeskus, pääsalista avautuu upea näköala merelle. 
Viherlahden leirikeskuksen maalämpöjärjestelmä on jo valmis. Thermia Robust 42 kW varaajineen. 
Viherlahden leirikeskuksen maalämpöjärjestelmä käyttää viittä lämpökaivoa. Lämpökaivojen energiaa käytetään myös ilmastointiin.
Teollisuushalli Aholantie 6 Rusko. Teollisuushalli varustettiin maalämpöpumpulla.
Maskun Talotekniikkatiimi Oy:n uusi halli lämpiää maalämmöllä. Kuvassa Thermia Robust 20 kW + sähkökattila 15 kW + lämpösäiliö, jossa käyttöveden esilämmitys.  
Tiilerikeskus Paimion Tammisillassa lämpiää talvella hakkeella ja kesäaikaan 2 x 12 kW:n Thermia Atria -vesi-ilmalämpöpumpuilla. Kuvassa Atriat asennettuna hakekattilan yläpuolelle rakennetulle tasolle.
Thermia Atria ulkoyksikkö on varustettu energiaa säästävällä matalalämpötilaisella sulatusautomatiikalla.
Luomuviljelytila Kaarlejoki Oy Paattisilta siirtyi maalämpöön. Kuvassa päärakennus. 
Kaarlejoki Oy:n päärakennuksen maalämpöpumppu on Thermia Robust 38 kW. Vesivaraaja on 2.400 l suuruinen. Vesivaraajaa lämmitetään ajoittain myös polttopuulla.
Kaarlejoki Oy:n varasto- ja huoltohalli
Varasto- ja huoltohallin lämmitys tapahtuu 10 kW:n Thermia Diplomatin avulla. Maalämpöpumpun vierellä on 250 l lämpösäiliö, Vesimäärän lisäyksellä pidennetään lämpöpumpun käyntiaikoja.
Kiinteistö Oy Seulunranta on korkeatasoinen kesäasumus. Katolla on aurinkopaneelit, lämpöä kerätään talteen myös takan lämmityksellä ja talviaikaan lämpö tuotetaan maalämpöpumpulla.Viilennys toimii kokonaan lämpökaivojen varassa ilman sähköä kuluttavia kompressoreita.
Kiinteistö Oy Seulunrannan Thermia Robust -maalämpöpumppua ohjataan kiinteistövalvontalaitteiston avulla. 
As Oy Turun Vatselankatu 9 on Turunmaan Lämpötalo Oy:n ja Casagrandentalo Oy:n yhteinen projekti, jossa yhdistetään maalämpöjärjestelmä, aurinkolämmitys ja etävalvonta. Kuvassa järjestelmän 750 l puskurivaraaja, Thermia Duo 16 ja Thermia Robust 22 kW.
As Oy Turun Vatselankatu 9 varaajista oikeanpuoleinen on aurinkokennoja varten, vasemmanpuoleinen on välipohjalla varustettu käyttövesivaraaja. TAC:n toimittama valvontajärjestelmä huolehtii siitä, että kertyvä lämpö ohjautuu oikeaan paikkaan.
Naantalissa Luonnonmaalla sijaitsevaa Kultaranta Golf Oy:n klubirakennusta lämmitetään maalämmöllä.
Poraukset Kultaranta Golf Oy:n työmaalla tehtiin hyvissä olosuhteissa.
Laupusten kartano Kustavissa lämpenee Thermia Robust 38 kW:n maalämpöpumpun avulla. Vesivaraajat on mitoitettu suurta vedenkäyttöä varten. Vesitilavuus on yhteensä 2.400 litraa.
Laupusten kartanon neljän lämpökaivon putkistot on koottu tehdasrakenteisen jakotukin avulla yhteen linjaan.
Salaatix Oy:n halli nousee nopeasti. Hallitoimittaja on Parmaco Oy
Salaatix Oy:n rakennustyömaalla Ruskolla on alkamassa lämpökaivon poraus.

Muumimaailma Oy, Naantali uudisrakennusten lämmitysjärjestelmä. Maalämpö ja lattialämmitys. Viisi lämpökaivoa, yht 800 m.
Muumimaailma sijaitsee Naantalissa Kailon saaressa. Pienkoneen avoimesta sivuikkunasta kuvattuna Kailon saari näyttää tältä.

Okt Halikko, omistaja Anssi Saarikko. Suurikokoisen päärakennuksen ja talousrakennuksen lämmitys Thermia Robust -maalämpöpumpulla.
Saarikon Thermia Robust maalämpöpumppu kerää lämpöä kolmen lämpökaivon avulla. Kuvassa vasemmalla käyttövesivaraajat.
Saarikon tekninen tila sijaitsee talousrakennuksessa.
Lämpö siirtyy päärakennukseen elementtiputkella.