Maalämpö

Turvallinen lämmitysjärjestelmän kokonaistoimitus – maalämpöjärjestelmä Turun maalämpötekniikka Oy:stä

OMAKOTITALOT

Omakotitalojen maalämpösaneeraus aloitetaan lämpökartoituksesta. Arvioimme lämmöntarpeen talon iän, rakenteen ja aikaisempien vuosien kulutustilaston perusteella.

Lämpökaivon poraus tehdään talon välittömään läheisyyteen. Porausjäte kerätään talteen tontillle tuotuun keräyssäiliöön.

Teemme työvaiheet niin, että lämmityskatkos voidaan lyhentää jopa puoleen vuorokauteen. Näin voimme tehdä lämmityssaneerauksia myös talvella. Monesti omakotityömailla lämpökaivo tehdään syksyllä ja lämpöpumppu asennetaan tammi-helmikuussa. Näin kotitalousvähennystä voidaan saada kahdelle vuodelle.

Asennusryhmillämme on kokemusta maalämpöjärjestelmien asennuksesta vuodelta 1989. Olemme asentaneet satoja maalämpöjärjestelmiä mm. omakotitalohin, kouluihin, teollisuushalleihin, rivitaloihin, maatilojen tuotantorakennuksiin ja jopa saaristomökeille.

Pyydä tarjous omakotitalon maalämpöjärjestelmästä.

ASUNTO OY:T JA KIINTEISTÖT

Sekä omakotitaloissa että suurissa kiinteistöissä maalämpö voidaan yhdistää vanhaan sähkövaraajaan tai maalämpö voi toimia myös öljylämmityksen kanssa.

Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä.

Teemme Asunto-osakeyhtiöiden maalämpöjärjestelmien suunnitelmat omana suunnittelutyönä ja pystymme näin paikan päällä tekemään parhaat räätälöidyt ratkaisut.

Ota yhteyttä myyjään ja tilaa maalämpöjärjestelmä pikimmiten. Se on erinomainen sijoitus. Lämmityskustannukset vähenevät ja voit parantaa talosi tai kiinteistösi arvoa.

Maankäyttö- ja rakennusasetus 62.1 § 12-kohta: ”Toimenpidelupa tarvitaan…seuraavasti:…12) maalämmön hyödyntämiseen tarkoitetun lämpökaivon poraaminen tai lämmönkeruuputkiston asentaminen rakennuksen lämmitysjärjestelmää vaihdettaessa tai uusittaessa taikka käytettäväksi lisälämmönlähteenä (maalämpö)”
Kts esim Turun kaupungin ohje maalämpökaivon tilaajalle.