TONA – hormit

tonaTONA – hormit, keraamista huipputekniikkaa

TONA toimittaa laadukkaita savupiippujaan yli 20 eurooppalaiseen maahan ja laajentaa toimintaansa edelleen. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti teknisen osaamisen etulinjassa.

Tavoitteenamme on vähentää epäpuhtauksia jatkuvasti sekä auttaa ympäristötyössä. Tällä hetkellä tarjoamme myynti- ja tukipalveluja yli 20 maassa eri puolilla Eurooppaa.

TONAtec iso: Uusi savupiippusukupolvi, jonka nykyaikaisessa keraamisessa sisähormissa on muhviliitos kaikille polttoaineille
Keramiikan huipputekniikkaa.

Nopea ja helppo asentaa

Kolmikerroksinen savupiippujärjestelmä koostuu vain 8 mm paksusta keraamisesta sisähormista, tasaisen vedon ja optimaalisen savukaasunopeuden mahdollistavasta lämpöä eristävästä vuorivillakerroksesta sekä kevytbetonisesta ulkokuoresta. Laadukas tekninen keramiikka lisää käyttövarmuutta, ja järjestelmä soveltuu kaikenlaisille polttoaineille.

Teknisessä TONAtec-keramiikassa käytetään erityistä kaoliinia, josta valmistustekniikan avulla saadaan ainutlaatuisen kestävä lopputulos. Sitä on helpompi muokata kuin tavallista keramiikkaa, ja sillä on parhaat edellytykset kaikilla käyttöalueilla.

TONA tecISO on CE-merkitty kolmikerrospiippu.
CE-sertifikaatin numero 0769-CPD-7049/50
Ulkoharkon koko 34x34cm
Sisäputken koko 16 cm

Myynti: Jouko Viitanen p. 044-3358 535