Thermia Atec vesi-ilmalämpöpumppu

atec2_ID767THERMIA ATEC

vie ilma-vesilämpöpumpputekniikan aivan uudelle
tasolle.

Thermia Atecin ylivoimainen vuosihyötysuhde antaa suurimman mahdollisen energiansäästön! Ainutlaatuisen akustisen muotoilun ansiosta siitä on kehittynyt markkinoiden hiljaisin. Se on myös varustettu jäähdytystoiminnolla, jonka ansiosta voit nauttia mukavasta viileydestä vuoden lämpimällä jaksolla. Jos sinulla on uima-allas voit liittää myös sen Thermia Atec lämpöpumppuun ja pienentää näin lämmityskuluja.

Katso viranomaistestin tuloksia Ruotsista

thermia_atriaThermia Atec lämpöpumppu on täydellisen uuden kehittelyn tulos. Kolmen pääparametrin säätö; ilmanvirtaus (kierroslukuohjattu ECpuhallin), kylmäainepiiri (elektroninen paisuntaventtiili) ja lämmönjakopiiri (Optimum-tekniikka), tarkoittaa sitä, että Thermia Atec minimoi energiankulutuksen jatkuvalla optimoinnilla. Energia saadaan ulkoilmasta ja sillä tuotetaan sekä lämmin käyttövesi että vesikiertoinen lämmitys tehokkaalla energiansäästöllä aina – 20 °C lämpötilaan
asti. Tämän johdosta voit pienentää lämmityskulujasi jopa yli 75
prosenttia.

Thermia Atec koostuu kahdesta osasta: lämpöpumpusta, joka sijoitetaan ulos ja sisäyksiköstä, joka sijoitetaan sisätiloihin. Thermia Atec lämpöpumppuja on eri teholuokkia, joita yhdistelemällä katetaan 6 – 36 kW:n tehoalue. Sisäyksikköjä on kolme vaihtoehtoa, joilla on eri toiminnot. Sinulle sopiva vaihtoehto riippuu lämmitysjärjestelmäsi edellytyksistä eikä sinun tarvitse koskaan maksaa ylimääräisistä toiminnoista.

Thermia Atec lämpöpumppuun sisältyy 2 vuoden tehdastakuu ja lisäksi 4 vuoden huoltoturva.

THERMIA ATRIA

– ilma-vesilämpöpumppu, joka tuottaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä jopa -20°C pakkasessa

Thermia on tuonut markkinoille ilma-vesilämpöpumpun, joka pystyy ottamaan energiaa ilmasta -20°C saakka. Sen sijaan, että energia otettaisiin kalliosta, maasta tai vesistöstä, Thermia Atria hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa. Sinulle, joka et voi tai et saa porata energiakaivoa, tämä on täydellinen ratkaisu.

Aivan kuten energiakaivoon yhdistetty lämpöpumppumme, Atria tuottaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä ja vähentää talosi lämmityskustannuksia.

Laitteisto koostuu kahdesta yksiköstä – lämpöpumpusta talon sisällä ja ulkoyksiköstä, joka sijoitetaan talon seinustalle.

Kun ulkona on oikein kylmä, lämpöpumppu voi tarvita lisäenergiaa. Viisiportainen sähkövastus – 3, 6, 9, 12 ja 15 kW – tuottaa tällöin tarvittavan lisäenergian. Sinulle, jolla on suuri lämpimän käyttöveden tarve, Thermia Atria on erinomainen ratkaisu. Sisäänrakennettu TWS-tekniikka lämmittää veden nopeammin ja pienemmällä energiankulutuksella, kuin tavanomaisilla menetelmillä tuotettu lämmin käyttövesi.

Mikäli haluat myöhemmin liittää Thermia Atria -lämpöpumppuun lämpökaivon, käy se helposti. Thermia Atria vesi-ilmalämpöpumpun rakenne sallii keruupiirin muuttamisen myöhemmin.

Atria_tiilerikeskus2Thermia Atrian kompressori toimii energiaa säästäen sisällä teknisessä tilassa laitteeseen integroituna ja sisä- ja ulkoyksikön välillä on pakkasta kestävä lämmönsiirtoneste. Sähkökatkon yllättäessa jäätymisvaaraa ei ole.

Ilmankosteudesta keräinyksikköön kertyvää jäätä poistetaan vain tarpeen mukaan erittäin energiatehokkaalla matalalämpö-sulatusautomatiikalla.

Asiantuntijamyyjämme kertoo mielellään lisää Thermia Atrian mahdollisuuksista uudistaloissa ja saneerauskohteissa.