Purmo -radiaattorit

Hyvä energiatalous Purmon radiaattoreilla

purmo
Katso Purmon esitys -matalalämpöradiaattoreista tästä tai lue lisää täältä.

PURMO -radiaattorit sopivat erinomaisesti nykyaikaisten vesikiertoisten matalalämpöjärjestelmien lämmönluovuttajiksi. Radiaattorin vesitila on pieni ja konvektiopinnan määrä suuri. Yhdessä nämä ominaisuudet merkitsevät nopeaa säätöreagointia ja hyvää energiataloutta.

Perusteellinen tutkimus lämmitysjärjestelmistä todistaa, että radiaattorit matalalämpöjärjestelmissä ovat jopa 15% tehokkaampia ja luovat paremman sisäilmaston kuin useat muut lämmitysratkaisut.

PURMO -radiaattorit valmistetaan korkealaatuisista teräsraaka-aineista ja komponenteista. Normaaleissa käyttöolosuhteissa radiaattorit ovat pitkäikäisiä, jopa useita vuosikymmeniä. PURMOCompact on varustettu päätylevyillä ja peiteritilällä. Planora radiaattorin pinta on sileä, jolloin se soveltuu hyvin nykyaikaisiin, vaativiin sisustuskohteisiin. Planorassa on sisäänrakennettu venttiilirunko. Myös Thermopanelissa on sisäänrakennettu venttiilirunko, ns. V4 -venttiili, joka mahdollistaa sekä ala- että sivukytkennän.

Nykyaikaiset radiaattorit soveltuvat erinomaisesti maalämpöjärjestelmän kanssa uudisrakennuksiin ja vanhojen pattereiden tilalle – usein jopa lattialämmitystä paremmin.

Turunmaan Lämpötalo Oy:stä saat radiaattorimitoituksen, suunnittelun ja asennuksen kokonaistoimituksena, jolla säästät jo asennusaikana ja voit siirtyä nopeasti hyötymään maalämpöjärjestelmän edullisista energiakuluista.

Lue lisää Purmon tuotteista osoitteessa www.purmo.com

planoraPURMO Planora

Planora on vastaus nykyaikaisen arkkitehtuurin vaatimuksille. Sileä etupinta luo harmoonisen vaikutelman, ja integroidun venttiilirakenteen ansiosta putkikytkennät saadaan tarvittaessa piiloon.

Purmo Planora valikoimaan kuuluu 4 eri tyyppiä: PCV11, PCV21, PCV22, PCV33. Mitat (mm). Katso kuvat!

Delta Laserline on tyylikäs jaeradiaattori, jossa yhdistyvät nykyaikainen muotoilu ja perinteinen lämmitystekniikka. Katseen vangitseva Delta Laserline on tunnelmaa luova ja ympäristöön hyvin sointuva sisustuselementti.

delta_laserline